free human season 2007

human-works.jpg
dragii mei imi pare bine sa anunt inceputul sezonului de vanatoare. fiti atenti pe unde mergeti. Chisinaul e f periculos , mai ales regiunile Posta Veche, Otovasca, Muncesti, strada Uzinelor. Azi vor fi 32 grade pe alocuri 38, cu descarcari electrice,  va rugam sa va deconectati telefoanele mobile cand treceti pe langa Presedintie, Parlament, Casa Guvernului, sis. asta ca sa nu aveti probleme. aveti grija nu intreceti masura. fiti buni pana la urma. Deci Sezonul de vanatoare incepe azi. important sa nu va sinucideti din intamplare. sponsor general orange. (nu recomand la nimeni iesirile in oras dupa ora 23)

Anunțuri

4 comentarii

 1. aproape o invitatie sa veniti in Chisinau sa cititi la clubliterar, sau pur si simplu sa veniti la Batranul Nistru, fiindca noi degraba nu ajungem in Romania. samd.

  Dan Sociu este deja in drum, sa-l felicitam calduros

  Răspunde

 2. organizarea unor seri poetice la Nistru ar fi o idee buna. inchirierea unor cabane + ceva alimente + transport nu este o placere atat de scumpa…ma gandesc ca Uniunea scriitorilor din Moldova ar putea gasi cateva mii de lei pentru chestia asta, din resurse bugetare proprii (are de unde…fie si din chiria de o luna transparency sau acsa)…alta solutie ar fi scrierea unui proiect si promovarea lui la fundatiile culturale din romania si de aiurea…poate Cuvantul sau ICR ar dori sa finanteze o asemenea initiativa…ce ziceti?

  Răspunde

 3. vitalie salutari. eu te rog, sa nu fii atat de naiv. uniunea scriitorilor din moldova se pisa pe noi, iarta-ma de sinceritate and directitudine, dar asta asa este. am in vedere pe noi astia, astia de pe blog.
  icr-ul se cam tot, doar ca icr-ul niciodata nu finanteaza asa ceva pentru basarabeni. ei primesc doar un anumit gen de proiecte, de obicei pentru reviste, si inca si mai „de obicei” acorda bani unora si aceleasi revistute. uof. in schimb un astfel de proiect, ar putea interesa pe oameni din afara culturii. nici nu stiu ce sa zic…

  Răspunde

 4. pai, hai sa cautam surse extraculturale. ceva businessmani, mecenati, fudatii culturale din Europa…poate o prima editie se face pe bani proprii…plus o sustinere din partea presei. poate iese ceva

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s