Harbooz party

 1

zilele trecute au trecut f repede, abia acum realizez cat de departe sunt ele. probabil asta e numai din cauza caldurilor.

deci un harbuz* neidentificat, intre 7 si 9 kile, sferic, neregulat, as spune – dubios. am auzit zvonuri cum ca fusese crescut in mare taina de Constanta la balkonul ei, apropape din iarna a durat acest experiment. ei bine, Vadim a fost acela care a pus la cale dezmatul din seara de 14 iulie 2007, sambata. ce se intampla de obicei la semenea intruniri ilegale? se discuta de exemplu> noutatile de pe saiturile literare, anumiti autori, carti, ce va fi la urmatoarea sedinta a clubului literar, ce mai face Dima Crudu, unde au disparut cocorii, cand plecam la mare, cine dintre noi este tribun cine proletar cine merge la magazin dupa … samd o data am privit cu totii un film f strasnic, de atunci nu mai facem asa ceva, ca e periculos.

 6.jpg

(in imagine Vadim Vasiliu si Corina Ajder) felicitari

Felicitari celor selectati pentru Rasca, noi speram, toata Tara Republicii Moldova cu plugarii si mulgatoarele si tractoristii si invatatoarele si sefii de partid spera ca veti fi cei mai buni, ca veti duce in lume caldura acestui pamant luminos si acestor oameni truditi.

 2.jpg

(Constanta Popa la balcon) felicitari

Am facut o paranteza, deci discutam si noi cand de odata s-a lasat seara si trebuia sa na imprastiem, nu inainte ca sa dam gata harbuzul si votka, si toate mediile literare romanesti. acum ma duce cu gandul la vecinii mei care au trait clipe de bucurie acele cateva ore, si tot blocul mirosea a harbuz de Herson, si toata strada Alecu Russo pana in dealul Ciocanei mirosea, asa ca am facut o fapta buna. Ca stiti cum se intampla uneori in Chisinau, dimineata miroase a rahat, cica statiile de epurare a apei nu mai fac fata, si trebuie chemat un investitor din germania.

4.jpg

(in aceasta imagine apare si Hose Pablo in maioul lui de STAR) adica maioul cu stea

nu se cunoaste exact cand am inceput sa-i vorbim pe cei de la Contrafort care urmau sa lanseze ultimul numar a revistei, in care a aparut si suplimentul -Contrafort studentesc- cu o mica prezentare a grupului Human Zone semnata de Constanta Popa, urmata de textele noastre, cele care au fost citite in sperformance-ul Personajele Poeziei Tinere + o viziune critica de Vitalie Spranceana. Contrafortul il puteti gasi la orice chiosc in Tara, sau peste hotare, sau pe WWW.contrafort.md.

5.jpg

(nu e sigur daca ma revolt sau daca fac o miscare in stilul tigrului) eu eram calm, de obicei incerc sa fiu obiectiv samd

7.jpg

(Hose Pablo, intors de curand din tara intunecata a oamenilor bolnavi, raciti, sau asa ceva. Cel mai cuminte in seara aceea, asta fiindca nu avea voie sa consume ca lua antibiotice + nu avea voie rece. si vocea lui era timida ca a unui inger care a cazut printre oameni.)

O zi buna la toti, atentie maxima maine apare inca o Cronica de exceptie

3.jpg

–––––––––––––––––––––––––––––––

*pepene verde

Reclame

6 comentarii

 1. andrei, poate te angajezi la revista „Paparazzi”, din RM (care apare in limba rusa), cred ca ai potential.
  altfel, e o relatare vie, dinamica, mi/a placut
  si multumesc pentru felicitari
  si felicitari si tie pentru cronica
  si sunt noutati legate de viza
  bune

  Răspunde

 2. da, deja nici eu nu-s atat de sigur cum se spune, eventual un pepene rosu, care pe dinafara era verde vargat si mare mare.
  maine cu felicitarile pt cronica, deci astept si maine

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s