In memoriam Eugeniu Coseriu

 hzcoseriu.gif

Human  Zone va invita miercuri, 12 septembrie, ora 15.00, la Centrul Expozitional „Constantin Brancusi”. Vom comemora impreuna personalitatea lingvistului Eugeniu Coseriu, la cinci ani de la trecerea sa in lumea umbrelor.

In plus vom prezenta un nou proiect Human Zone, in memoriam Eugeniu Coseriu.

 hzcoseriu2.gif

Organizatorii evenimentului: Asociatia Tinerilor Filologi si Human Zone

Anunțuri

5 comentarii

 1. Experiment provocator, poezia cladirilor parasite, a peretilor si tavanelor in prabusire, a molozului si crapaturilor prin care ies plante verzi. Foarte buna ideea unui recital video intr-un astfel de spatiu. Atragatoare numele autorilor scrise pe pereti, idee vizuala excelenta. Inaintarea din odaie in odaie, de asemenea, trezeste interesul de a explora incaperile, de a vedea ce e inauntru. Descoperim ici si colo niste siluete, niste oameni tineri ce par a se adaposti aici, ei parca fug de lume pentru a se regasi in locul acesta linistit. Ei spun ceva, ei vor sa spuna lucruri importante, noi insa vrem sa-i auzim mai bine, de aceea coloana sonora trebuie pusa la punct. Mai trebuie scurtate trecerile de la un episod la altul, de la un autor la altul, o anume selectie a imaginilor e de dorit, ca sa ramana doar cele mai puternice, fara multe pauze lalaite intre ele. Textele trebuie spuse firesc, nu e nevoie sa le recitati. Cuvinte, fraze, versuri clare, cu voci naturale. Vorbiti cu noi, transmiteti-ne mesajul vostru, nu faceti concert. Priviti in camera, vrem sa va vedem ochii, casa va credem pe cuvant. Astept o reluare, in varianta cizelata, a acestui recital video. Felicitari pentru un proiect atat de interesant!

  Răspunde

 2. scuze pentru mici defectiuni tehnice. in viitorul apropiat poate mai lucram la film si va arata mai bine.
  va multumim

  hose poza e lucrul meu, multumesc pt apreciere

  Răspunde

 3. unde aveti recital videoi ca eu nu vad?:( spre regret, sunt supraaglomerata in timpul zilelor de marti-miercuri (iar miercuri chiar pana tarziu de tot), asa incat nu am avut posibilitatea s avin sa vad ce faceti. macar aici ma uit.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s