GAV

fetch.jpg

1

noaptea stelele de pe cer se plimbă de colo-n-colo

de parcă ar fi descreierate

 eu nu mă mai uit la porno pe net şi nu ies de pe mes deja 48 de ore eu am furat 60 de dolari  

2

oamenii ajung departe la oxford în parlament la surprize surprizela cartea românească 

deoarece m-am masturbat de multe ori în viaţă eu ştiu că nu merit nici măcar să ajung să mai vorbesc cu tine vreodată

Anunțuri

9 comentarii

 1. e cumva incomplet, textul, hose mai pune si celelalte bucati
  dezvolta cumva tema asta. tu vrei de fapt sa vorbesti cu acel (tine), tu vrei sa-i spui ceva sau vrei sa auzi ceva, asta e important, arata-ne si noua ce se coace in capul tau sau in inima. drag, andrei
  despre tehnica (lucru pe text) nimic deocamdata

  Răspunde

 2. sunteţi serioşi sau o faceţi pe proştii? mizeriile astea sunt „de lucrat pe text”? nici nu ştiu câţi ani are autorul, dar, dacă e peste 14 şi înjgheabă mizerii de astea, nu cred că e cu toate la locul lor. de ce nu se duce la bordel, ca să nu-şi mai ho/bo/se-ască laba? numai atâta intenţie şi semnificaţie încap în tinereţea sa? mamă, mamă, ce se mai opinteşte rm să se bage în ue, dar nu are cu ce… acolo sunt destui laba-zii, lăutare. chiar nu vă e oarecum înde voi să schimbaţi inepţii de astea? zice humanzone: „arata-ne si noua ce se coace in capul tau sau in inima”, „despre tehnica (lucru pe text)”… ca şi cum ar vrea să pască dromaderii în mirajele, în năzăririle din pustiu… no, n-o să iasă… până a lucra pe text, trebuie să aveţi unul… până îl veţi avea, lucraţi pe voi… ca să n-o faceţi aşijderea…

  Răspunde

 3. mishu, uite mie nu-mi pasa de ce se scrie intr-o poezie atata timp cat ea imi provoaca ceva, un scurtcircuit si uite, cand simt ca omul care scrie scrie anume pentru mine, cititorul lui, si nu isi bate capul sa para eminescu sau un „luceafar rece”, mie imi place asa ceva si eu consider ca asta e POEZIE.
  ca totul e legat, ca fiecare din noi are o problema, ca unii vad lucruri starsnice, ca altii vor pur si simplu o bucata de paine, sau pe eminescu dupa perdea, este de discutat. Deci nu tre sa fii asa de categoric in afirmatiile tale, uite iti respect parerea, dar te invit sa faci cunostinta cu poezia de azi, care este mai mult implicata in cotidian decat ce s-a facut pana azi, si vorbeste despre lucruri fara floricele si chestii misterioase.da pe fata asa cum este.
  numai bine

  Răspunde

 4. Colega, la timpul respectiv, am cunoscut – recitesc si azi – poezia expersionismului german, aparusera doua volume, acum 40 de ani, intitulate, pare-se, DE LA STEFAN GEORGE LA ENZENSBERGER. Ar fi bine sa le citesti atent, sa vezi ca ceea ce crezi ca, azi, e mai mult implicat in cotidian, a fost si alta data. Brecht a fost foarte… cotidianist. In toate. Ceva a si ramas in „de-a pururi ziua cea de azi”, vorba bardului nostru. Uite, ma inviti sa fac cunostinta cu… Păi, chiar asta si fac, straduindu-ma sa inteleg ceva mai mult decat se intelege pe aici. Nemodest vorbind, sa nu ne tragem de bumbi in cunoasterea poeziei universale. Nu o fac pe mentorul, dar, repet, voi trebuie sa cunoasteti istoria Adevaratei Poezii, fara ea nu veti vedea mare lucru in cotidian. Sau – doar anodinul, insignifiantul. Ne place sau nu, dar prozodia nu e, pardon, proza, de cele mai multe ori – in doi peri, pe care vrem s-o dam drept noblete poetica. Ba!Abordati poezia ca arta, nu ca reportaj despre orice. Orice este pur şi simplu cotidianul fad. Cautati sarea si piperul. Si esenta, aroma metaforei. Doar metafora da strop de eternitate frazei. Poezie, in general. Cam asa cred eu…

  Răspunde

 5. nene asculta te rog la mine. te implor mult, mult de tot. hose pablo nu face poezie ca arta si niciodata nu o va face. el nu va avea realizari mari in domeniul literaturii el nu va sterge niciodata mucii d-lor Ma Vi Cim etc el nu va face nimic promitator. asadar, cu setea de cunoastere, cu marea arta, cu marea literatura, marii clasici, cu tata si mama POEZIEI si mama ARTEI sa te adresezi lui khora care stie teorie, lui gamart care scrie misto s. a.
  nu investi sperante zadarnice si nu iti pierde timpul cu hose. nimic nu ajuta. crede-ma e destul de grav la el si la textele lui.

  Răspunde

 6. Clar, dle Pablo Hosu Longin… Am luat act de acest franc dicurs marturisitoriu. Nu e nimic de facut. Punct. Sa nu ne mai atingem. Sa facem abstractie unul de celalalt. Spre binele discutiei, in care nu stiu de ce va aventurati voi, daca, intr-adevar, sunteti atat de diferiti… Uneori se creeaza impresia unui zdrângănit de chitară dezacordată ce apare, inoportun, într-o orchestră simfonică., într-un concert de orgă. Mare confuzie… Păcat.

  Răspunde

 7. dar nu e nevoie sa te superi sau sa-ti iai jucariile si sa mergi acasa. pur si simplu la mine nu prea merge cu discutii „destepte”. dar uita-te ca sunt aici oameni f misto ca sandu andrei corina constanta nicolae care sunt receptivi. eu sunt mai prost de felul meu, mai trantesc una / alta. si la faza cu „orchestra ” nu stiu daca ai dreptate. pentru ca un grup de oameni devine unitar/complex pe masura ce exista o completare reciproca. in cazul in care oamenii sunt unul ca unul de destepti, nu stiu daca poate sa iasa ceva. asa ca peste tot trebuie sa existe vreunul de-al de mine, vreunul de-al misha, de-al de …. nu stiu asa ma gandesc eu.

  Răspunde

 8. De unde ai luat-o că aş fi un supărăcios? Din contră, am nesuferitul talent de a-i înfuria pe alţii. Dar aici nu e cazul să provoc pe cineva. Pur şi simplu, sunt nedumerit, cum, cineva, pe aici, prin biata Basarabie nu prea ştiutoare de carte, se încăpăţânează să persiste în eroarea de a urma calea minimului efort /”nu prea ştiu… alţii ştiu…”/, când mai e tânăr şi ar putea să se pună, ca spirit, la contribuţie, să ajungă performant în ale rafinamentului intelectual. Să ţii cont: voi doar acum, o perioadă, la această vârstă, vă mai puteţi amesteca uluitor de… alogic ca valori, potenţe, interese… Mâine-poimâine, se va face despărţirea de ape, când veţi simţi că nu mai sunteţi potriviţi /în cele spuse mai sus/, când pe cei care pledează pentru mizerabilism nu-i mai ia nimeni în seamă, pur şi simplu – nu mai are nimeni nevoie de ei. Uluitor, Hose, cum, în viaţa asta stupidă dintre Prut şi Nistru ,tu, alţii faceţi totul ca s-o întinaţi şi mai mult, s-o faceţi, adică, şi mai mizerabilă… Nu, nu e un titlu de glorie. Bărbatul adevărat trebuie să fie un nobil în pledoarie, atitudine, opţiune, selecţie, dacă doreşti – chiar ideal. În mizerabilitatea şi gogomănia asta cam generalizate. Fii, te fă util în numele cauzelor oricum mai superioare, decât cele care pot fi deduse din scrisul, din atitudinile tale…

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s