ZooM In

flashlite2.png

ultima vreme am intrat de mai multe ori pe hyperliteratura.reea.net. si as vrea sa va povestesc despre ce-am gasit acolo. stiti se intampla o chestia si buna si rea intr-acelasi timp.

sa ma explic. ideea este ca ruse face treaba buna. mie imi place. sit-ul dpdv tehnic arata tare bine. si e echipat cu diferite lucrusoare / idei bine gandite / interactiv / administrativ bla bla .

acuma partea trista. acel sit e f slab deocamdata. vorbesc despre textele care se publica. nu de autori / prieteni / rude dar vorbesc anume de textele care sunt publicate. sa intrati si sa va uitati.  ok nu e chiar poezie ro, dar oricum. am observat ca sit-ul are pretentii „elitiste”. ma rog baietii asa il concep. deci tin sa afirm ca hyper [dupa  asazisul nivel valoric] nu e nici pe departe elitist. pe web deocamdata nu exista nici un site de literatura tanara care sa fie considerat select. sorry hyper dar asa se vede de aici. m-am uitat atent pe prima pagina de texte and au fost doar vreo 4-5 autori care mi-au parut buni, si pe care i-as lasa pe hyper. in rest – mamaliga – 

normal,  asta cred eu.

2 comentarii

  1. e normal ce se intampla, dar nu cred ca este problema stricta a hyperliteraturii. este o avalansa de scriitori buni, dar care nu se mai evidentiaza prin nimic. as spune eu o lipsa de personalitate. dar buruienile or sa dispara incetul cu incetul.

    multumesc de postare si daca voi considerati ca eu cel putin din punct de vedere tehnic fac o treaba buna, veniti si voi acolo cu proiectele voastre, poate reusim sa legam mai bine site-urile-acestea-ntre ele. imi place comunitatea voastra.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s